L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

divendres, 24 de maig de 2019

El projecte d'acabament de la piscina coberta contempla un nou pavelló per a l'halterofília



El projecte d'acabament de les obres de la piscina coberta que ha redactat "EB Arquitectura y Urbanisme", l'estudi d’arquitectura de Tavernes, contempla la construcció d'un pavelló d'halterofília annex a les instal·lacions actuals.

La construcció d'un pavelló d'halterofília és una promesa del govern de Compromís al club, i tal com es va indicar en el seu dia, s'ubicaria en el lloc que ocupa actualment una pista de les quatre de pàdel de la instal·lació. 

La promesa ja està plasmada en el projecte que ahir l'equip redactor va donar a conéixer al govern municipal que, tal com es pot vore en els dos alçats de l'edifici que publiquem. És un pavello independent que ocupa el lloc promés al club i que no és altre que en planta baixa, en el lloc on ara hi ha la pista de padel, i entrada pel costat est de l'edifici.

El govern de Compromís i el club, després de barallar diverses solucions davant la falta d’un local adequat per a la pràctica d'aquest esport, va considerar aquesta opció com la millor: un lloc gran, ample, amb espai per ubicar tots els elements que els calen d’entrenament i, sobre tot, evitar que els continus cops en terra siguen motiu de queixes en el veïnat.
Pista de pàdel on s'ubicarà el pavelló d'halterofília
El passat més d'octubres es va contractar la redacció del projecte d'acabament de les obres, que ara comença a donar els passos finals. El projecte ja sabem que contempla una piscina coberta en edifici de gestió sostenible, i que s'ha modificat la distribució interior per crear dos sales diferenciades, una multifuncional per a les necessitats de la regidoria d’esports i un altra per a la concessionària de la piscina. I a més, la inclusió del pavelló d'halterofília.
Vista de la pista que serà substituïda pel pavelló d'halterofília
Tindre el projecte d'acabament de la piscina coberta és el pas previ a poder licitar i adjudicar les obres, per a les quals ja es compta amb els 800.000 euros del pressupost 2019 aprovat amb els únics vots de Compromís.

Cap comentari: