L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 12 de maig del 2019

L'Ajuntament instal·la gespa artificial en la zona verda de la plaça Rafael Chirbes



L'Ajuntament ha acabat les tasques de substitució del paviment de suro que hi havia en mal estat davant de la Casa de la Cultura. Tal com vam informar fa uns dies, els treballs els estava executat l'empresa concessionària de la millora d'espais "Agricultores de la Vega SA".

El govern de Compromís ha escollit aquesta zona per instal·lar gespa artificial dins de les normes de contractació del servei que inclouen la instal·lació de 1.000 metres quadrats en el casc urbà i la platja, principalment en zones de joc o infantils.



Els pròxims mesos s'acabaran d'instal·lar aquest 1.000 metres i es procedira també a la col·locació de 60 panells informatius en les zones verdes, amb aspectes i normes a seguir per la ciutadania.