L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 3 de desembre del 2020

Pillada Nº 2 en la desinformació i l'engany al poble: els locals de la Policia Local

 El govern de Compromís ha millorat la Policia Local, amb un nou local per als serveis i oficines, amb espai per vehicles propis i per als retirats de la via pública. Una bona gestió es mire per on es mire.  El PP del 2011 al 2020 com a oposició, només ha presentat com a única proposta per a la Policia Local que els agents fitxen. Va ser en el ple del passat més de gener.

Parlem de costos? La portaveu del PP amaga, no explica que el seu partit pagava un lloguer per al dipòsit de vehicles en el Massalari. La bona gestió de Compromís va destinar eixos mateixos diners a pagar el nou local de la Policia Local i el diposit de vehicles annex. O siga com les ofertes dels supermercats 2 x1. Amb l'avantatge per als veïns que no s'han de desplaçar al Massalari per arreplegar el vehicle si els retira i s'ha guanyat espai per als serveis municipals. Ja veu, senyora portaveu, la bona gestió porta això: amb els  mateixos diners que el seu partit gastava, un doble rendiment, del 200%: nou i millor local i dipòsit de vehicles. Explique-ho als seus lectors.

Locals de la Policia Local
 

És veritat que el local és de lloguer, adjudicat amb concurs públic d’ofertes,  en va tindre quatre com ací vam publicar. Amb els mateixos diners, un local i millor dipòsit. Recordem la història. L’octubre del 2013 es van presentar les ofertes, i després en el ple de febrer del 2014 i amb el vot en contra del PP s’aprovava la partida per  condicionar el nou local.  El ple de març del 2014, i de nou amb el vot en contra del PP, va aprovar 120.00 euros per a dotació del local.  El PP com sempre en negatiu i en contra de totes les inversions a Tavernes.

Va haver un concurs públic, es va aprovar la despesa en plenari, van haver notes de premsa, sobre el lloguer, es contempla en els pressupostos municipals... Davant d’això ¿algú pot creure's l'afirmació de la portaveu del PP de que Compromís havia dit que el nou local no li costava RES al poble? D'on s’ha tret això la portaveu del PP? Més mentires? De nou ens trobem amb l’engany i desinformació al poble. Vosté cobra 800/900 euros un mes d'activitat  normal (ple, comissions...) ¿per a aquestes actuacions negatives o per a coses més profitoses per a Tavernes?

Entrada fa uns dies de 20 nous agents de la Policia Local

 

Compromís ha millorat l’atenció i la seguretat del ciutadà. Fa unes setmanes 20 agents més. I el PP que ha fet? Potser si es preocupara de fer propostes raonades i argumentades... Perquè ¿quina  proposta té el PP per a un nou local, amb oficines i espai per a vehicles de la Policia Local i de dipòsit i deixar el lloguer?  Només li coneixem missatges en negatiu. ¿Quin lloc té  pensat per construir les noves dependències i serveis de la Policia Local i el dipòsit de vehicles? Ja té l’estudi econòmic de viabilitat per saber d’on traure els diners?

Mai fa res en benefici de Tavernes. Tot sempre crítiques, amagar les coses positives i deixar Tavernes a l’altura del betum. Llàstima de 800/900 euros que li paguem al mes dels nostres impostos per no traure res de profit!!!