L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de desembre del 2020

L'Ajuntament destina 720.619 euros de subvenció per desenvolupar el taller ocupacional "Millorem l'entorn de Tavernes III"

L’Ajuntament de Tavernes durà a cap el programa  "Labora" amb el taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III" gràcies a una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació de 720.619,20 euros.

La notícia, que avançarem ací fa unes setmanes, confirmava que el govern municipal de l'Ajuntament, a través de la regidoria de Foment local, que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, rebia aquesta subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dins del programa marc "Labora".
 
El programa permet contractar 30 alumnes i 6 professors durant un any, un procés que ja s'ha iniciat i de fet el corresponent a la part de personal direciu, docent i auxiliar del taller d'ocupació  hi havia fins el passat dia 1 per a presentar  les sol·licituds. Cal recordar que els tallers d’ocupació són programes mixtos, ocupació i formació, d'aci que el personal el forme docent i també alumnes, tot amb l'objectiu millorar l’ocupabilitat de la població desocupada mitjançant serveis d’interés general per a Tavernes.
 
 
 
El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha valorat positivament el fet que Tavernes torne a comptar amb una subvenció per a desenvolupar l’escola taller d'ocupació, i ha assenyalat que "és una gran eina d’aprenentatge per a l’alumnat, a més de ser fonamental la formació especialitzada i l’experiència professional que assoleixen per a poder integrar-se en el mon laboral, a més de dur a cap tasques que milloren l’aspecte del municipi”.
 
El taller "Millorem l'entorn de Tavernes III" constarà  de tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat: activitats auxiliars en vivers, jardins, jardineres i manteniment de zones verdes; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes i repoblació forestal; i operacions auxiliars en acabats rígids i urbanització i pintura decorativa en construccions.