L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 5 de desembre del 2020

Informem de les mesures de Nadal i Reis


La Generalitat ha anunciat les mesures de Nadal i Reis 2020.

Confinament i desplaçament:

El confinament perimetral s'allarga del País Valencià fins al 15 de gener, amb les excepcions ja conegudes com anar a treballar, motiu d’estudi o familiar greu, per exemple.

S’autoritza: Els desplaçament a altres comunitats, si són lloc de residència de familiars, els dies 23, 24, 25, 31 de desembre i 1 de gener.

Confinament nocturn

El toc de queda s’amplia fis al 15 de gener. Excepció: els dies 24, 25 i 31 de desembre i l'1 de gener, que s'amplia  fins a la 1.30 hores de la matinada.

Reunions familiars

Continua la norma d’un màxim de 6 persones en una taula. Excepció: Els dies 24, 25, 26, 31 de desembre i 1 de gener es podran reunir en una taula per dinar o sopar fins a 10 persones. Es recomana que nomes hi participen un màxim de dos grups convivents.

Mesures Nadal 2020:

Hostaleria

L’horari  d’obertura de l’hostaleria els dies 24, 25, 26, 31 de desembre i 1 de gener serà fins a la 1.00 hores i els clients podran tornar a casa fins a les 1.30 hores. Un temps de mitja hora per tornar a casa.

Aforament en les taules

Les taules dels bars i restaurants seran de sis persones, excepte si són familiars o persones convivents que podran arribar a 10 persones.

Esdeveniments nadalencs

Les Cavalcades de Reis seran estàtiques, s’evitaran les aglomeracions i les entrades i eixides seran marcades clares i segures. La mascareta serà obligatòria dins del recinte així com l’ús del gel hidroalcohòlic. De manera excepcional, es podrà celebrar alguna cavalcada per a poder vore`s des dels balcons i sense llançaments de caramels o joguets.

Les carreres populars nadalenques com la Sant Silvestre queden totalment prohibides.