L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 16 de desembre del 2020

L'Ajuntament avança en el canvi de tanca metàl·lica del camp de "Futbol 8"


Els treballs de canvi de la tanca metàl·lica i suports del camp de "Futbol 8" continuen amb celeritat i ja comencen a vore's plantats els primers pals de suport, per a la qual cosa cal un treball de fixació al terreny i de soldadura. L'objectiu: donar una major consistència a tota la tanca i evitar futurs doblegaments en cas de forts vents.

 

Els treballs els duen a cap els operaris d'una empresa local de fusteria metàl·lica després del treball previ de retirada dels elements de l'anterior tanca, en molt mal estat pels embats del vents. 

 

Els treballs es confien estiguen a punt abans de l'any nou, i en conjunt suposaran una gran millora per a les instal·lacions esportives del camp de "Futbol8", un camp que és molt usat per les categories de xiquets i xiquetes que practiquen el denominat ·esport rei".