L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 10 de desembre del 2020

Tavernes organitza la primera cursa virtual solidària de muntanya entre l'11 i el 20 de desembre

 


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Esports, ha organitzat una cursa virtual de muntanya que es podrà fer de l’11 al 20 de desembre, amb un recorregut definit per la Muntanya de les Creus, el qual comença en la pujada del dipòsit de les Fontetes de Cantus fins a la baixada pels Amoladors.

 Per a participar en la cursa, tan sols cal fer el recorregut marcat (en els pròxims dies es publicarà un vídeo amb l’itinerari) durant els dies establerts i enregistrar la volta a través de l’aplicació gratuïta Strava. Posteriorment, cal enviar la imatge del recorregut fet al correu electrònic: cvvalldigna@gmail.com. A més, la carrera té un component solidari, ja que qualsevol participant pot fer aportacions a Creu Roja Tavernes mitjançant un Bizum al telèfon mòbil 663 86 75 20.

 Els participants que enregistren la seua cursa virtual entraran en el sorteig de diferents xecs per valor de 500 euros per a gastar en els comerços de l’Associació de Comerciants de Tavernes i del Mercat Municipal. El Club d’Atletisme la Valldigna i el Centre Excursionista de Tavernes també col·laboren en la primera cursa virtual solidària de muntanya.

El recorregut de la carrera es pot fer de forma individual o en grups reduïts, ja que la normativa vigent permet practicar esport en el medi natural en grups de fins a 30 persones.