L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dimecres, 2 de desembre del 2020

L'Ajuntament millora la il·luminació del pavelló de bàsquet i del minitrinquet

 
L'Ajuntament de Tavernes a traves de la Regidoria d'Esports ha millorat la il·luminació de les pistes del "Pavelló Cobert Carlos Pellicer" amb la substitució de focus per tal d'incrementar la qualitat de la llum i l'eficiència energètica. 
 
L'Ajuntament considerava que era una actuació que calia, i d'ací que s'haja procedit a la substitució dels projectors lumínics de les pistes. El canvi ha tingut lloc dins del programa general de manteniment i de millora de les instal·lacions esportives per tal que els esportistes vallers gaudesquen de les millors instal·lacions possibles. També s'esta procedint a la millora i reposició dels llums del minitrinquet.
 
 
L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora d'Esports, Lara Romero, han visitat les instal·lacions esportives per tal de supervisar la instal·lació final dels focus nous.