L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 2 de desembre del 2020

L'Ajuntament dona com a acabada la tasca de reparació de clavills en el mur de defensa de la ciutat

 
L'empresa local Resitec, contractada per l'Ajuntament per reparar els clavills del mur de defensa, ha  donat com acabats els treballs, tal com es pot apreciar en la fotografia superior. L'actuació ha reparat els clavills que les arrels d'uns arbres pròxims havien produït en el mur de defensa, en la zona de Castellets,  i també un forat en la part interna del mur de defensa, just a l’altura de l’institut IES Jaume II el Just, i així evitar filtracions de l’aigua de pluja. 
 
Imatge del clavill abans de l'actuació
 
 
Les obres han usat barres de fibra de vidre de grafé per unir les dues parts del clavills, d’alta resistència i no oxidables. Les barres foren fixades amb resina d’ancoratge i, posteriorment, els clavills es van tancar amb morter i es va omplir del mateix material la part posterior del mur mitjançant tubs d’injecció.
 
 
El forat reparat en la zona de l'institut


Tal com vam informar, aquesta actuació ha obligat a talar els grans arbres que hi havia a escassa distància del mur per tal que les seues arrels evitaren de nou nous clavills en el mur de defensa.