L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 18 de desembre del 2020

L'Ajuntament, a traves de la regidoria d'Agricultura, acaba la millora i asfaltatge dels camins "Llenques" i "Travesser"

 
L'Ajuntament de Tavernes ha donat com a acabades les tasques de millora i asfaltatge dels camins "Llenques" i "Travesser de l'Hort d'Herrera", una actuació duta a cap amb fons municipals, a través de la regidoria d'Agricultura que dirigeix Emili Enguix, de Compromís, i que ha suposat l'asfaltatge de 6.700 metres quadrats de camins rurals.
 
Les fotografies que incloguem permeten comprovar els treballs duts a cap per l'empresa Grup Bertolin SAU en uns camins que com comentava el regidor Emili Enguix "són molt sol.licitats per la gent tant del camp i també pels veïns que els usen per passejar per la seua proximitat al poble". 
 

Abans i després

Cal indicar que les actuacions de millora en aquests dos camins entraven dins de la planificació inversora en infraestructures agràries d'enguany, i a més ja es treballa en la planificació de l'any que ve on es preveu l'asfaltatge i millora dels tres camins del Vedat i del Portijol.
 
Abans i després
 
Emili Enguix ha confirmat que el govern municipal continuarà la millora dels camins rurals, sempre seguint els criteris del Consell Agrari, "amb prioritat en aquells que tenen major pas i/o han patit el desgaste dels temporals o mals oratges, sempre amb l'objectiu de facilitar l'accés i el treball dels agricultors a les seues  terres".