L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 20 de desembre del 2020

L'Ajuntament gestiona la millora del camí a l'ermita de Sant Llorenç d'Alcudiola


L'Ajuntament ha aconseguit que Dragados, constructora de la variant de l'Autovia A-38 Favara-Cullera, es faça càrrec de la millora del cami de l'ermita de Sant Llorenç de l'Alcudiola, en plena Partida. Aquest camí discorre al costat de l'autopista i havia patit un greu proces de degradació pel pas incessant dels camions que duien material a la construcció de la variant A-38 entre Favara i Cullera.

 

L'Ajuntament de Tavernes a traves de la regidoria d'Agricultura va presentar la seua queixa i va gestionar alhora davant de l'empresa constructora, Dragados, la reparació del camí, demanant que es deixara en les millors condicions, atés que tota la degradació del mateix venia provocada pels camions de gran tonatge.

 

L'empresa ha considerat justa la demanda de Tavernes, i en acabar els treballs,  ha procedit a millorar el camí que presenta ara l'aspecte que podeu observar en les fotografies.