L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 21 de desembre del 2020

L'Ajuntament ha millorat el sistema d'enllumenat del Camp del Vergeret i pistes d'atletisme


L'Ajuntament de Tavernes, dins dels plans municipals de millora de les instal·lacions esportives, ha augmentat la potència i els punts d'il·luminació del Camp del Vergeret i de les pistes d'atletisme que hi ha annexes.
 
Amb aquesta actuació, l'Ajuntament atén les peticions dels usuaris de les instal·lacions, especialment les del club de rugbi local i club atletisme, de manera que s'ha modernitzat i millorat el sistema lumínic que, per edat, havia quedat fluix en potència a més d'antic. 
 
 
 
La solució, com permet vore les fotografies, ha estat ampliar els grups de focus, que ara són de led i de major eficiència lumínica, la qual cosa permet una millor visió en els entrenaments que se solen fer més de nit per motius de treball dels jugadors i atletes.
 
 
 
La millora de les instal·lacions, com ha indicat en moltes ocasions el govern municipal valler, és una de les prioritats que té l'Ajuntament, i després de la millora dels llums del Pavelló Municipal "Carlos Pellicer", ara li ha tocat el torn als llums del Vergeret. També s'ha efectuat la substitució dels focus del trinquet municipal.