L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 15 de desembre del 2020

El programa "Incorpora’t" ha conclós amb 48 participants amb una nova ocupació.

 
Fins a 48 veïns i veïnes de Tavernes han aconseguit una nova ocupació i han millorat la seua situació econòmica gràcies a la quarta edició del programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials, finançat pel Fons Social Europeu i amb la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
 
 

Durant els últims mesos, l’equip de treball format per vuit psicòlogues i una treballadora social ha contactat amb més de 300 persones, ha realitzat 167 entrevistes inicials i ha confeccionat 144 itineraris personalitzats, tant laborals com formatius i personals. Així, un total de 48 persones han millorat directament la seua situació laboral i econòmica, ja que 39 han trobat ocupació i 9 més han aconseguit noves fonts d’ingressos i millorar la seua situació laboral.
 

Els i les participants en els itineraris integrats d’inserció sociolaboral, població desocupada o en risc d’exclusió social, han rebut formació, orientació i assessorament per a facilitar-los l’accés al mercat laboral, amb la finalitat de millorar la situació social, econòmica i personal. El programa ha impartit formació reglada, tècnica i transversal com cursos de carretoner, manipulador d’aliments, productes fitosanitaris, plataformes elevadores de persones, neteja i desinfecció d’espais contra la COVID-19, encaixament de cítrics, cambrer, cuina, certificat digital, etc.

Ahir de matí es va celebrar la cloenda d’una nova exitosa edició del programa Incorpora’t, en la qual s’ha reconegut l’esforç diari dels participants i la implicació i constància de l’equip de treball, que ha permès millorar l’ocupació a vora 50 veïns.
 
 

L’alcalde, Sergi González, ha volgut destacar que “un any més, el programa Incorpora’t ha finalitzat amb unes magnífiques dades d’inserció laboral, un fet que ens encoratja a seguir apostant per este programa que facilita l’entrada al món laboral i millora la qualitat de vida a molts vallers”.

Per últim, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “la coordinació entre l’àrea de Serveis Socials i l’equip de treball del programa permet formar persones en risc d’exclusió social i dotar-les de les eines necessàries per a trobar nova ocupació”.