L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.013
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.040

dimecres, 30 de desembre de 2020

La Policia Local prepara un dispositiu especial per al dia de Cap d'Any


L’Ajuntament de Tavernes i la Policia Local han preparat un dispositiu especial de vigilància per al dia de Cap d’Any, on s’intensificaran els controls i augmentarà la presència policial al municipi durant la vesprada i nit del 31 de desembre. L’objectiu és vetlar pel compliment de totes les mesures vigents en la lluita contra la COVID-19 i garantir la seguretat dels ciutadans.


El reforç en la vigilància permetrà garantir el compliment de la restricció de la mobilitat nocturna (es podrà circular fins a les 00 hores), l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància mínima en espais públics, el compliment de les normes vigents en el sector de l’hostaleria i restauració, , així com controls d’alcohol i drogues. 
 
El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, apel·la “a la responsabilitat individual davant un cap d’any diferent, on allò més important és la nostra salut i la de les persones que estimem. La Policia Local intensificarà els controls perquè a Tavernes es respecten les normes i totes i tots gaudim amb responsabilitat”.

A més, la Policia Local vallera destaca la importància de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries en les reunions familiars o amb amics per a minimitzar el risc de contagi.
 
 Les normes per a gaudir d’una nit de cap d’any segura destaquen que les reunions:
 
-  Han de tindre lloc en espais ben ventilats o a l’aire lliure
- S'ha de fer  ús de la mascareta entre plat i plat i la sobretaula.
- No es deu compartir coberts, gots ni plats.
- S'ha de  deixar cadires buides entre comensals i evitar asseure’s enfront d’altra persona si no hi ha més de 2 metres de distància
- És convenient llavar-se les mans en entrar en la casa i abans i després de menjar.
- No s'aconsella fer brindis per a evitar contagis.