L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 21 de desembre del 2020

La brigada agrària millora camins rurals afectats pels temporals i efectua neteja de canals de rec i marges de rius


La brigada agrària ha efectuat tasques de neteja d'adequació de camins i barrancs afectats per les darreres pluges, especialment en la zona del Massalari, on els camins han estat descarnats completament per la pluja i on la brigada ha efectuat tasques de reparació i anivellament de clots, dins el que permet uns camins d'aqueixes característiques.

Aquests treballs completen altres, que normalment els veïns i veïnes no veiem, i que afecten a la neteja de voreres i marges de rius i barrancs, sobre tot també neteja - amb arreplegada de mundícia i restes d'obres- en  canals de desaigües i de rec, o a la vora d'un camí, unes actuacions que malauradament, de vegades du a cap gent incívica sense pensar en el medi ambient o en les conseqüències que poden tindre uns taponaments en vies d'eixida d'aigua. 

Les fotografies ens permeten apreciar la neteja d'uns dels canals efectuada per la brigada agrària en un canal situat al camí Fontetes, el que porta a la depuradora

El regidor d'Agricultura, Emili Enguix, en donar compte d'aquestes actuacions afirmava que "en la mesura de les nostres possibilitats farem les intervencions  i treball que calga per condicionar el nostre territori i facilitat l'accés a les infraestructures i explotacions agràries. El camp és una activitat  essencial i com a tal hem de tenir-lo en compte per a facilitar la seua existència i  continuïtat de futur".