L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 14 de desembre del 2020

BALANÇ COVID-19 AL PAÍS VALENCIÀ: Comparativa estatal fins ahir, 13 de desembre.


Obrim la setmana informativa envers la Covid-19 amb una comparativa de la situació al nostre territori respecte a la resta de l'Estat. Les dades vénen referides fins ahir diumenge.

COMPARATIVA ESTATAL.

✅ 🔴 La Incidència Acumulada en els últims 7 dies en territori valencià és de 79,34 casos. La IA del conjunt d'Espanya és de 80,00, un 0,66 punts més baixa que la de la Comunitat. La IA de la Comunitat és la CINQUENA MÉS BAIXA de totes les comunitats després d'Andalusia, Canàries, Extremadura i Múrcia.

✅ 🔴 I La IA: Incidència Acumulada (casos acumulats per cada 100.000 habitants diagnosticats en els últims 14 dies) al País Valencià és de 200,27 casos. La IA del conjunt d'Espanya és de 189,56, 10,71 punts més baixa que la valenciana. La nostra IA  és la VUITENA MÉS BAIXA de totes les comunitats després d'Andalusia, Canàries, Catalunya, Extremadura, Galícia, Múrcia i Navarra.

✅ 🟢 La taxa de letalitat valenciana (Percentatge de morts sobre el total de casos confirmats) és del 2,04%. La del conjunt d'Espanya és del 2,75, un 34,8% MAJOR que la nostra.

✅ 🔴 El percentatge de llits ocupats per COVID a la nostra autonomia és del 10,31%. El percentatge en el conjunt d'Espanya és del 9,22%, és a dir, 1,09 punts menys d'ocupació que a casa nostra.

✅ 🔴 El percentatge de llits ocupats d'UCI per COVID als hospitals valencians és del 23,99%. El percentatge en el conjunt d'Espanya és del 21,98%, o siga 2,01 punts menys d'ocupació que ací.

Dades de l'informe de Vicent Bufort