L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de desembre del 2020

Reurbanització i millora dels carrers Pintor Segrelles i Pintor Ribera a la platja dins del projecte del col·lector

L’Ajuntament de Tavernes continua les obres de reurbanització del  carrer  Blasco Ibáñez i adjacents, obres que es contemplen dins del projecte general del col·lector de la platja amb l'objectiu de millorar el desaigüe d'aigües pluvials i efectuar diverses obres de reurbanització que amplien les voreres, aixi com procedir a un canvi en el mobiliari urbà, instal·lar nous fanals i millorar l’accessibilitat dels passos de vianants. 


 

Obres carrer Pintor Segrelles

Actualment es treballa en els carrer Pintor Ribera i Pintor Segrelles, dos dels carrers adjacents, on es pot comprovar per la part d'obra executada el sistema de vorera que tindrà la zona, alhora que les obres permeten vore el col·lector de pluvials que s'enterra sota el carrer així com les reixes d'arreplegada dels pluvials perquè no s'embasse l'aigua de pluja.

Obres Pintor Segrelles
 

Les obres de reurbanització i millora d'aquesta part nord de la Platja de Tavernes,  a més a més i com es pot vore, amb l'execució del projecte es du a cap un canvi total en les canonades que conté el cablejat de la il·luminació pública, que es millora amb el canvi també de fanals i lluminàries.

 

Obres Pintor Ribera

Una altra millora que s'efectuarà es la substitució, on calga, del sistema de conducció d'aigua potable. Així les antigues conduccions d'amiant seran retirades i substituïdes per material més moder i homologat des del punt de vista sanitari.

Totes aquestes obres es confia estiguen acabades abans de la temporada estival del 2021, sempre i quan les circumstàncies que vivim no endarreresquen les obres.