L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dimarts, 1 de desembre del 2020

Campanya dels Quilos d'Advent-Nadal de Càritas Interparroquial de Tavernes



"Estén la mà, commou-te, estima..." ha estat la crida  del Papa Francisco a tota la comunitat cristiana perquè tinguem una major determinació en el nostre compromís directe en favor de les persones  que viuen en situació de vulnerabilitat, pobresa, desemparament. I és el lema que ha agafat Càritas Diocessana en la Campanya Institucional “Allarga la mà ” en la qual hi participa Càritas Interparroquial de Tavernes.

Fidel a aquest lema i aprofitant l’inici de l’Advent Càritas Interparroquial de Tavernes ha iniciat la "Campanya dels quilos de Nadal" que, enguany i al contrari del que ha estat costum tots els anys anteriors, no podrà començar amb el berenar solidari al Mercat Municipal. 
 
Aquella jornada de festa i alegria enguany ha canviat i des de la solitud del confinament Càritas afirma que "aprofitem els mitjans de comunicació per anunciar l’inici de la campanya" cosa que fem alhora que informem que Càritas continuarà arreplegant aliments, però enguany ens demana a tots els favor, dins de les nostres possibilitats, de fer les aportacions en donatius. 
 
A les bústies  de Càritas de les parròquies.
 
-     A les vidrioles que trobareu en alguns comerços col·laboradors.

-     Als compters bancaris que apareixen al cartell.
 
Totes les aportacions i donatius, com ja sabeu, repercutiran en les ajudes prestades a les famílies més vulnerables del nostre poble a les quals Càritas comprarà el menjar.