L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 4 de desembre del 2020

L'Ajuntament repara el camí de l'Hort del Molí


L’Ajuntament de Tavernes ha reparat les voreres del camí de l’Hort del Molí que s’havien descarnat a causa del trànsit de cotxes i camions i també per l’erosió provocada per les fortes pluges. L’actuació reforça les zones més danyades i eixampla el camí asfaltat per a evitar possibles accidents de trànsit.

 

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha assenyalat al respecte que “hem iniciat les actuacions de millora de les vies rurals i hem començat pel camí de l’Hort del Molí pel seu deteriorament, i progressivament actuarem en la resta de camins amb necessitats de reparació o millora seguint la planificació plantejada a l’últim Consell Agrari”.

 


Per a la pròxima setmana està previst que comence l’asfaltatge del camí de les Llenques i el travesser del camí d’Herrera.