L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 7 de desembre del 2020

Enguany a Nadal, més que mai, compra a Tavernes!


L'Associació de Comerciants amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes posa en marxa una campanya de suport al comerç local, amb 6.000 euros de premis en xecs per a poder gastar als comerços associats.

La campanya parteix d’una premissa: Recolzar el comerç de Tavernes, és recolzar el teu comerç, proper i de qualitat. En les compres al nostres poble, tots guanyem!

La campanya està protagonitzada pels comerços associats, però l’associació dona la possibilitat de poder participar-hi. Si tens un comerç i encara no pertanys a l'Associació de Comerciants de Tavernes i vols participar en la campanya de Nadal, pots unir-te gratuïtament abans del dia 11 de desembre.

Premis de la campanya

L'Associació de Comerciants de Tavernes amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes per fomentar el comerç en el nostre municipi lliurarà 6000 euros en premis, en un sorteig de 120 xecs de 50 euros.

Les bases d'aquesta campanya són les següents:

1.- Tots els comerços participants han d'estar adherits a l'Associació de Comerciants. Si no estàs associat ho pots fer fins al dia 11 de desembre amb un email a

comerciantstavernes@gmail.com

Queden exclosos Gasolineres, Tendes Multipreu i que tinguen més de 10 treballadors.

2.- Per poder participar en el sorteig dels 120 xecs de 50 €  s'haurà de fer una compra superior a 5 € en algun dels comerços associats (a la porta hi ha el cartell que identifica els adherits). Del 14 de desembre de 2020 fins al 10 de gener de 2021 es poden aconseguir les paperetes.

3.- El sorteig dels xecs serà el dia 15 de gener de 2021 al Saló de Plens de l'Ajuntament  i  la  llista  dels  guanyadors  serà  posada  al  Facebook  i Instagram  de  l'Associació.  L'Associació  es posarà en contacte amb els guanyadors per fer el repartiment dels xecs.

4.- Les paperetes per al concurs han d'estar correctament complimentades amb el nom, els dos cognoms i telèfon.

5.- Els xecs no són acumulatius (1 per persona) i seran nominatius per a una persona amb el seu DNI i cada xec haurà de ser gastat íntegrament en un comerç.

6.- Fins al 28 de febrer de 2021 es podran gastar els xecs.

7.- La Junta Directiva de l'Associació es reserva el dret d'anul·lar els xecs si creu que hi ha una mala fe en l'ús dels mateixos.