L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 10 de desembre del 2020

PLENARI DESEMBRE 2020: La corporació, per unanimitat, aprova acceptar la Delegació de Competències per a la millora del CEIP Alfàndec



El Ple de Tavernes va aprovar per unanimitat acceptar la Delegació de Competències en matèria d’infraestructures educatives que li ha proposat la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a les obres del CEIP Alfàndec.

L'Ajuntament de Tavernes serà Ajuntament qui dura a terme l’adequació i millora del CEIP Alfàndec, unes actuacions contemplades en el pla Edificant, per a les quals rebrà de la Conselleria el finançament dels 824.061,98  euros en que està programada l'obra.

Una vegada acceptada la Delegació de Competències, l’Ajuntament ja pot posar en marxa la redacció definitiva del projecte, licitar i executar les obres de millora al CEIP Alfàndec.

 

Tal com  vam informar fa unes setmanes, les obres que es contemplen en aquest centre de primària públic són la instal·lació de dos sistemes d’ascensor, un en cada edifici per millorar-ne l'accessibilitat, nous lavabos al pavelló infantil, habilitar un vestidor per a educació infantil, lavabos adaptats i per al professorat i persones amb mobilitat reduïda, la modificació de l’accés nord per complir amb l’accessibilitat així com millores en finestres del pavelló infantils. Es contempla també l'adequació d'un gimnàs amb sala poliesportiva al primer mòdul amb vestidors, lavabos, magatzem i una sala per a la caldera.

En la sessió l'alcalde Sergi González va anunciar que en els pròxims mesos l'Ajuntament acceptarà també la Delegació de Competències per a executar les obres de millora previstes en els altres centres de primària de la localitat i en IES Jaume II el Just, aquest amb la construcció d'un centre nou, atés que la Conselleria d'Educació ja havia aprovat les memòries valorades.