L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 18 de desembre del 2020

L'Ajuntament reforça el tancament de parcs infantils per previndre aglomeracions i contagis als més menuts


L'Ajuntament de Tavernes ha decidit reforçar el tancament dels parcs infantils davant la complexa situació sanitària i l'augment generalitzat de contagis per la Covid-19 que ve patint la ciutat, on des de fa unes setmanes no abaixen els contagis. 
 
 
 
L'Ajuntament, seguint també les mesures  de les autoritats sanitàries, extrema les mesures de control i prevenció en les zones de joc per tal de protegir els més menuts del municipi i evitar aglomeracions en les zones d'esbarjo. En aquest cas, la decisió ha estat substituir la cinta-precint d'avis de "no passar" que envoltava la zona de jocs per un tancat metàl·lic, més difícil de superar i traspassar. 
 
 


 
Tal com ahir vam publicar, la Generalitat Valenciana ha imposat unes mesures més dures de cara al Nadal en base a l'augment de contagis que pateix el territori valencià, on són molts dies - com ací informem puntualment-  que s'ha disparat a l'alça els contagis i la IA que ha anat pujant fins superar ahir els 250 per 100.000 habitants, cosa que ens converteix en una de les autonomies amb més increment l'última setmana.