L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de desembre del 2020

L'Ajuntament millora els espais verds en el CEIP Sant Miquel


L'Ajuntament de Tavernes, a través de la col·laboració conjunta de les regidories de Medi Ambient i d'Educació, ha plantat nous arbres en el CEIP Sant Miquel, amb l'objectiu que proporcionen una major ombra al pati en els pròxims mesos, a més de dotar el centre de més racons verds.
 
 
Dins d'aquest objectiu de crear espais verds en el centre, s'ha habilitat un espai per a posar en marxa un hort escolar, que serà plantat i cuidat pel propi alumnat del col·legi.
 
La regidora d'Educació, Anna Bellver, i la regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, han visitat el centre per comprovar, juntament amb la seua directora, Dolors Sancho, l'estat final de l'actuació realitzada.
 
 
 
Cal dir que aquesta acció s'ha fet tenint en compte les futures obres del Pla Edificant que afecten el centre, i en una zona on no s'han d'executar futures obres.