L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 16 de desembre del 2020

L'Ajuntament asfalta els camins"Les Llenques" i "Travesser Camí d'Herrera" dins del pla de millora de camins rurals

 
L'Ajuntament de Tavernes avança a bon ritme els treballs d'asfaltatge de diversos camins rurals del terme, i ara les millores estan dedicades als camins "de les Llenques" i "Travesser" del Camí Herrera, com a continuació de la reparació de voreres del camí "Hort del Molí", descarant després dels episodis de fortes pluges.

 
Aquest matí, l'alcalde, Sergi González, i el regidor d'Agricultura, Emili Enguix, han estat en el lloc dels treballs per tal de comprovar personalment el treball efectuat i com ha quedat de perfecte en el rodament les trams que ja estan asfaltats. La pròxim setmana està previst que concloguen els treballs d'asfaltatge en els dos camins.
 
 
Davant d'aquestes actuacions, l'alcalde ha assenyalat que el govern municipal "seguirà millorant els camins rurals del terme municipal per a facilitar l'accessibilitat dels llauradors a les seues terres i a tota la població que hi circula". 
 
 
Per la seua banda, el regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha explicat que "l'àrea d'Agricultura porta a terme actuacions de millora en els camins més afectats pel pas del temps, i són actuacions que s'executen seguint els criteris del Consell Agrari, sempre dins de les actuacions de prioritat davant el desgast dels camins".