L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 30 de desembre del 2020

L'Ajuntament finalitza els treballs de la nova tanca de "Futbol-8" del poliesportiu


Els treballs de canvi de la tanca metàl·lica i suports del camp de "Futbol 8" han acabat tal com estava previst abans de Cap d'any. Els treballs han estat duts a cap per una empresa local de fusteria metàl·lica  i s'han introduït millores respecte a la tanca anterior amb l'objectiu de donar una major consistència  i evitar futurs doblegaments en cas de forts vents, com és el reforç de l'ancoratge que la fixa al terra.

 

  

La tanca separa el Parc dels Vents del camp de Futbol-8 del poliesportiu municipal i en el seu conjunt suposen una gran millora per a les instal·lacions esportives del camp de futbol,  molt usat per les categories inferiors de xiquets i xiquetes que practiquen el denominat esport rei.