L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de juny del 2018

La millora del bany accessible i les instal·lacions ha estat constant amb el govern de Compromís



Tal com ens acostem a la campanya electoral, haurem de fer corfa – com es diu a Tavernes- i acostumar-nos a la manipulació de fets per banda del PP, per demostrar allò que és indemostrable. 

I no diguem nosaltres que menteixen, sinó els mateixos usuaris del bany accessible que els han recordat, als del PP, en un twitter com era el servei durant el seu govern, tan  deficient que fins i tot es van presentar queixes al Sindic de Greuges, que va indicar un conjunt de recomanacions de les qual.... no en fan fer ni cas. Dalt podeu llegir el twitter

Dia de la presentació de la grua adquirida pel govern de Jordi Joan. El PP no va faltar a la foto malgrat que quan governava no va fer res per aconseguir-la

Només cal fer una recerca “bany accessible” o “platja accessible” del  blog per assabentar-se de la situació del bany accessible amb el govern del PP i com es tractava el servei.  Ací en teniu unes quantes: 


https://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/denuncien-retards-en-les-platges.html 
 
 
 
Quede clar que tot és millorable, i que és molt difícil arribar a la perfecció. Segurament els usuaris podran encara dir coses a perfeccionar, que es poden anar fent en pròxims anys, però nosaltres considerem que allò que cal valorar és la voluntat de millorar, d’oferir un millor servei al grup de veïns afectats i no hi ha dubte que, any rere any, el govern de Compromís procura millorar-lo.

Cadira amfibia cedida per la Caixa gracies a les gestions de Compromís
Nova cadira amfibia adquirida l'any passat.

Dades comparatives per a recordar:

Durant els govern del PP:


-Bany accessible del 1 de juliol fins al 31 d’agost. En moltes ocasions no estava a punt la platja eixa data. Busqueu noticies en la Cotorra al respecte.

-No hi havia cadira amfíbia, ni grua i les instal·lacions i serveis deixaven bastant que desitjar. Mai no feren cas de les recomanacions del Síndic de Greuges, expressades a queixes dels usuaris.

-L’horari era només de 11 a 14 hores, però de 13 hores fins a les 14 només hi havia una persona per atendre el servei.




Govern de Compromís:


-Els banys accessibles disposen de grua i cadires amfíbies. De zero cadires en el 2011 hem passat a una bona dotació, de les quals n’hi ha tres noves. L’any passat l’ajuntament en va comprar una altra cadira amfíbia (2.000 euros), que se sumava a les dues noves que ja hi havia per facilitar l'accés al bany de les persones amb dificultat per mobilitat reduïda.
Enguany se n'ha comprat una altra.

-Bany accessible des del 16 de juny fins al 15 de setembre. Més durada en el temps i amb més dotació de personal per atendre el bany de 11 a 14 hores, sempre amb igual dotació.

-S’han millorat les instal·lacions d’ombra, serveis higiènics i demés, com ací hem publicat.