L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 11 de juny del 2018

II Trofeu de Patinatge Artístic a Tavernes

 
 
Organitzat per el Club de Patinatge Tavernes, el passat divendres i dissabte es va celebrar a la nostra ciutat el II trofeu de Patinatge Artístic amb la participació de molts clubs valencians.

La nostra ciutat va rebre la visita amb motiu del campionat dels equips de les localitats de Tavernes Blanques, Sobre Rodes Xeresa, L’Eliana, Gandia HC, Alas Sagunt, Canet, Arabesco, Ciutat de València, XenSilla i el propi amfitrió, el Club de Patinatge Tavernes.
 
Nivell Mini: 1a Daniela Puig

Nivell E: 1a Irene Monedero 2a Daniela Montero 3a Ainara Mafé
Nivell: D 1a Candela Puig

El resultat va ser molt bó per al club, que va pujar al pòdium en els següents nivells:

-Nivell Mini: 1 classificada Daniela Puig Grau

-Nivell E: 1 classificada Irene Monedero Salido, 2 classificada Daniela Montero Corso, 3 Ainara Mafé Mifsud. O siga el pòdium va ser valler. 

-Nivell D: 1 classificada Candela Puig Grau

-Nivell C1: 1 classificada Mireia Torres Vercher

-Nivell C2: 1 classificada Sonia Carla Suteu  
 
-Nivell A: 3 classificada Celia Ausina García (fotografia superior)

Cal també destacar el bon posicionament al màxim nivell de Certificat d’Aptitud a Aitana Franco Pardo com a 4a classificada. 
 
Nivell C: 1a Mireia Torres
Nivell C2: 1a Sonia Carla Suteu

La resta de patinadors i patinadores del nostre club van assolir bons llocs en la taula, classificant-se de la mitjania cap amunt. 
 
Els premis els va entregar Josep Llàcer, regidor d’esports i Pilar Ausina regidora de juventut, amb dos de Compromis.

Cal destacar que els trofeus havien estat confeccionats pels membres del Centre Ocupacional Integra Valldigna, amb molt bona acceptació dels clubs convidats donant-los l’enhorabona.
 
El preparador fisic Abel Fernández i l'entrenadora Maria Albert

L’entrenadora Maria Albert Alabort i el preparador físic Abel Fernández García han demostrat una vegada més la gran tasca que fan en tots els entrenaments perquè que els nostres patinadors i patinadores sempre estiguen en el més alt.

Enhorabona