L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 29 de juny del 2018

14 estudiants faran pràctiques remunerades a l'Ajuntament aquest estiu


Els 14 estudiants rebran una dotació econòmica de 1000 euros gràcies al programa La Dipu et beca. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat pel regidor de Foment Local, Josep Llàcer, i el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, tots tres del govern municipal de Compromís, junt als tècnics municipals responsables de les pràctiques, han rebut en el Saló de Plenaris i han donat la benvinguda als 14 estudiants que faran pràctiques remunerades a l'Ajuntament.

L'alcalde Jordi Joan els ha encoratjat a aprofitar aquest gran oportunitat “per a adquirir experiència i posar en pràctica les capacitats adquirides en la seua formació acadèmica”. L’Ajuntament de Tavernes acollirà aquest 14 estudiants de pràctiques durant els mesos de juliol i agost, gràcies al programa de la Diputació de València, "la Dipu et Beca" on col·labora el nostre Ajuntament.

L'Ajuntament i la Diputació destinen els fons que cal per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 euros per mes, és a dir, 1.000 euros per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.

Cal indicar que les 14 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: animació ambiental (2), biblioteca i documentació (2), turisme (2), sanitat i platja accessible (5), educació primària (2) i educació especial (1).