L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 11 de juny del 2018

La platja de la Goleta, l'acabaran aquesta setmana?


 La "reconstrucció" de la Goleta pot acabar aquesta setmana. I a vore que decideix el nou govern, si continua com el matalafer, fent i desfent.

amUna setmana més passada amb abocament d'arena. Això sí, la platja va adquirint la imatge de l'estiu gràcies a les tones i més tones amuntegades allà on fa només uns mesos no hi havia platja ni tampoc arenal. 780.000 euros. 


Tal com hem dit altres vegades, més que reposar l'arena desapareguda de la platja, realment s'està construint una nova platja. Només cal vore els murs que envolten els edificis i els separaven de l'arenal. Fa unes setmanes abans de l'inici de les obres, hi havia un parell de metres de desnivell i molts graons per accedir a la platja i ara són mínims, un parell només. Segur que s'ha augmentat més d'un metre el nivell general de l'arena.  
 
Suposem que es repetirà la història amb el primer temporal fort. I desapareixerà de nou la platja. Res nou sota el Sol. Déjà vu. Però ara, mentre es construeix la platja, i com diguem a Tavernes: mentre el carró avança, fa soroll....


Les fotografies ja parlen de quin serà el resultat final. Igual el pròxim cap de setmana ens trobem amb els treballs acabats i la platja completament oberta als usuaris, que ja estarem a mitjan més de juny i comença la temporada d'estiu. Alguns ja s'han avançat i aquests darrer cap de setmana ja n'hem pogut vore usant la platja, ben pocs com es veu a les fotografies.



La part que està més endarrerida és la que queda al costat del canal de Cullera, on encara es veuen els muntons i hi ha la maquinària. Prou segur que aquesta zona serà la darrera, per tal de deixar lliure el pas de la maquinària i que concloga els treballs.
 
Ara, cal creuar els dits, i esperar que els responsables que elegesca el nou govern per a Costes i per al Ministeri de Medi Ambient tinguen un poc més de sensibilitat envers Tavernes que els passats i, almenys, es dignen iniciar el procés d'una solució definitiva, eixa que el govern de M.Rajoy va ser incapaç de començar o plantejar-se en el seu 7 anys de govern. Sense oblidar que la cosa ja venia de darrere i moltes promeses des del 2.000 sense complir.


Com hem dit, confiem també que acaben els treballs aquesta setmana perquè, segur que si aìxò no passa, escoltarem algun ppartit com diu:  comença la temporada estival i la platja no està a punt. Aquests de Compromis sempre tard i malament. Quan, oh misteris! obliden que són els seus qui havien d'haver iniciat les obres molt abans i no esperar a última hora, ja a meitat de maig.


Perquè no seria la primera vegada que ho fan. ¿Se'n recordeu? A Pasqua la platja estava ben mal després dels temporals d'hivern i Costes no havia actuat. Però tingueren igual, cap problema  al'hora criticar el govern municipal i dir que la platja de la Goleta no estava a punt. I les obres de reposició i construcció de la platja no són cosa del govern de l'Ajuntament, sinó que depenen i les ha de fer Madrid! Són així, i no podem fer res!.