L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de juny del 2018

ACTUALITZADA: Tania Fons Sala, de l'IES Valldigna, finalista del Concurs "Treballant per la igualtat" del partit judicial de Sueca


  
Tania Fons Sala, alumna del IES La Valldigna de Tavernes ha estat finalista del Concurs de Logotip “Treballant per la Igualtat” que ha organitzat el Partit Judicial de Sueca i que ha guanyat un alumne de l’IES Blasco Ibañez de Cullera.


El treball de Tania, que podeu vore’l al costat del finalista, reflecteix en una conjunció cromàtica com veu l’autora la Igualtat entre homes i dones a partir dels simbols formats amb el nom dels pobles que formen el partit judicial. 

El lliurament dels premis va tindre lloc ahir després de les oportunes deliberacions del jutjat reunit a Cullera. El guanyador del concurs i per tant autor del logotip que usarà el grup "Treballant per la igualtat" és Arnau Palero Molina, de l'IES Blasco Ibáñez de Cullera. Podeu vore davall el dibuix presentat.


Les altres dues finalistes foren Tania Fons Sala, de l'IES La Valldigna, de Tavernes i Lucia Pérez Llopis de l'IES Sucro d'Albalat de la Ribera. Us oferim el dibuix de Tania davall.

 
La nostra enhorabona .