L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 29 de juny del 2018

Un estiu ple d'activitats esportives gratuïtes per a la Gent Gran organitzades per la Regidoria de Serveis Socials



La  Regidoria de Serveis Socials, que dirigeix Noe Alberola,  prepara per aquest estiu del 2018, i serà el tercer estiu consecutiu, un conjunt d'activitats esportives específiques per a la Gent Gran. Les activitats, que podeu llegir en el cartell, es desenvoluparan els mesos de juliol i agost  a la Plaça de Santa Maria (davant de l'església) i, encara que són gratuïtes, cal anar a inscriure's a l'Oficina de Turisme només per dur un seguiment de l'activitat. 

La regidora Noe Alberola ha remarcat que "l'Ajuntament engega aquestes activitats pensades en activar el cos i la ment, i allò que és important, es desenvolupen per tercer any i s'augmenten amb una clara i seriosa aposta per potenciar l'oferta lúdica i esportiva per als nostres majors".

Activitats:

Pilates: dimarts i dijous de 9'30 a 10'30 matí
Ball cubbà: dimecres i divendres de 9'30 a 10'30 matí
Chi Kung: de 8'30 a 10 matí

Atenció: esteu atents al dia 20...

El dia 20 tindrè lloc el "Majorfest", el primer festival tribut a la música dels anys 60 i 70, una època que sempre s'ha dit va ser musicalment de les millors viscudes, i que va pillar en plena joventut a l'actual Gent Gran. Serà a càrrec de River Son" un banda molt professional.

Els iaios i iaies podran dur els seus néts per als quals hi haurà preparats uns tallers de jocs tradicionals i abans del concert, a les 20 hores tindrà lloc la Trobada Solidaria.  S'ha previst igualment un servei de carn torrada al preu de 5 euros entrepà i refresc.