L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 de juny del 2018

Vandalisme al "Parc dels Vents"


No importa lloc ni dia. Tenen exactament igual. El vandalisme pel vandalisme, fer mal per fer mal, destrossar, embrutar... sense traure cap profit!. Igual dóna que siga als parcs infantils, que en el mobiliari urbà.  Allò que cerquen és fer mal, només pel plaer de fer mal.

Ens envien unes fotos fetes ahir divendres en el Parc dels Vents. Sembla ser que algú es va divertir arrancant les taules que duen els banquets incorporats. Els veieu en les fotografies tots arreplegats.


Ja ens explicareu quin benefici en trauen. Les reposicions, les reparacions tenen un preu i es paguen del pressupost municipal. I el pressupost municipal el nodrim amb els nostres impostos. És a dir, ho paguem tots.





1 comentari:

Anònim ha dit...

És ben fàcil saber qui són, bàsicament perque estan allí tots els dies fumant-se els porrets i entrant dins la piscina coberta.