L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 de juny del 2018

Afanyeu-vos, encara que siga per demostrar-li un poc de dignitat a Tavernes.


Final del Passeig Colom 11-09-1996. 7 anys de vacances populars a l'hora d'exigir solucions al riu Vaca

Hem tingut els darrers dies un tsunami polític amb la moció de censura que ha acabat amb el govern de M. Rajoy (¿Serà el mateix M. Rajoy dels papers de Barcena i la Gurtel?). Al llarg de les pròximes setmanes s’aniran produint canvis en les estructures administratives i de govern dels òrgans de l’Estat. Ara encara estan els mateixos.

El nou govern de P. Sánchez, que ja coneixem, haurà de nomenar els nous responsables de la Delegació de Govern, subdelegat de Govern, responsable de Costes, i de la Confederació del Xúquer. Entre molts altres nous càrrecs,  clar.

Segurament encara durant uns dies estaran al front de Costes el mateix subdelegat del Govern i al front de la Confederació la mateixa directora. Populars de Tavernes, no perdeu el temps! Afanyeu-vos! Aneu demà, cametes fuig i de pressa, a parlar amb ells. Trenqueu un dia les vacances que ja us duren 7 anys en els temes de Tavernes. 


7 anys de vacances populars a l'hora d'exigir solucions a la Goleta
Perquè després de 7 anys de vacances, on els populars de Tavernes no s’haveu preocupat per a res a anar a demanar pel vostre poble als càrrecs valencians del govern de M. Rajoy,  teniu una bona ocasió, única i irrepetible de rectificar: Aneu demà a València – no està gaire lluny- i feu la primera petició, que serà també l’única, que haureu fet els darrers 7 anys.

Aneu i demaneu-los que ara quan els cessen i facen el traspàs de competències, que tinguen presents els problemes de Tavernes  tants anys oblidats pel PP. Demaneu-los que informen els seus successors socialistes: “miren vostés, tenim aquests problemes de fa anys a Tavernes. Nosaltres no hem tingut cap interès a solucionar-los, encara que ens corresponien per obligació i responsabilitat, procuren fer-ho vostès”.

Això si que seria un gest bonic dels populars de Tavernes: anar a València amb aquesta missió després de 7 anys de vacances. I pagades, eh!!! Que els regidors cobren tots els mesos! 

7 anys de vacances populars a l'hora d'exigir solucions a l'encreuament de vies
 
La realitat és molt tossuda i ací portem anys denunciant  la desídia, el desinterès, la falta d’actuació dels populars de Tavernes en temes com el riu Vaca, la Goleta, el desdoblament de la nacional i el Massalari, l’electrificació del Golfo i els sectors de la platja. Totes són qüestions que s'han de resoldre a Madrid, que tenen la responsabilitat i les competències.

I no es preocupeu: Compromís seguirà al mateix lloc que ha estat fins ara: en l’exigència, en la demanda de solucions per aquests problemes, d'un tracte just per a Tavernes i per al País Valencià. Cosa que vosaltres mai no haveu fet. 

I si cal tirar les culpes a algú, se li tiraran, com sempre. Segur que Jordi Joan i Compromís de Tavernes no estaran callats ni  amb el cap davall l’ala, com heu fet durant 7 anys el PP de Tavernes ajupits i amb el cap cot  davant el “Gran Cap de Madrid”.


Gràcies a la moció segur que una cosa si que vorem: l’acabament dels 7 anys de vacances del PP de Tavernes quan a preocupar-se dels temes locals. Voreu com no tarden massa a exigir i demanar allò que no han fet en 7 anys.Temps al temps.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quanta raó

Anònim ha dit...

Sí clar, ara entrarà este i enseguida canviarà tot... pues ja voldría jo.. però crec que no...
el mismo perro pero distinto collar, que es diu :)