L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 9 de juny del 2018

Èxit total de participació i organització de la XIX Festa de l'Esport


 

Més de 150 esportistes reberen homenatge en la XIX Festa de l'Esport, la més multitudinària celebrada fins ara en la Casa de la Cultura.

El saló d’actes de la Casa de la Cultura ple de gom a gom, es va quedar menut en un any amb més participació d’esportistes nominats i familiars que mai.

La celebració d’enguany de la Festa de l’Esport va tindre un parlament del regidor d’Esports, Josep LLácer, que va servir per donar les gràcies a tants esportistes que s’esforcen i duen el nom de Tavernes per tot arreu.


I el compromís del regidor, que parlava en nom de l’Ajuntament, de la implicació municipal en el esport i ajuda en les competicions i activitats. I un record per Salvador Talens, els redactor esportiu de Levante-EMV a Gandia, que es restableix d’un accident. I un acte i desenvolupament de la festa porta pel periodista esportiu Xavi Alberola, amb gran mestria. Assistència de representants de tots els grups municipals del consistori valler.

No cal ni dir que tots els nominats, siga de l’esport que siga, foren rebuts amb grans aplaudiments però cal recordar el especial els esportistes del Centre Ocupacional que foren rebuts amb els assistents en peu.


En finalitzar, es va repartir orxata i fartons  dins d’un bon ambients i una organització com sempre ben treballada pels empleats de la regidoria d’esports.

La XIX Festa de l’Esport un any més ha premiat i ha fet un reconeixement als millors esportistes o persones i entitats relacionats amb  l’esport al llarg de l’any. En total l'organització ha confirmat que va ser més de 150 esportistes els que pujaran a l'escenari de la Casa de la Cultura per a rebre l'aplaudiment dels seus conveïns. 

Distincions especials 


Enguany les distincions especials han estat pels esportistes: 



Bernardo Jareño Rodríguez, un gran esportista de sempre: jugador i entrenador de futbol i ara atleta. Campió d'Espanya de duatlón  de mitja distància en el grup d'edat de 60 a 64 anys,  subcampió d'Espanya en duatlón de distància curta  en el campionat celebrat a Avilés i guanyador en infinitat de proves celebrades per tota la geografia. Aquest juliol participarà en el mundial de la seua especialitat a Dinamarca.


 Juan José Bosca Garcia, del Centre Excursionista,  amb una àmplia i brillant trajectòria en el món de l'escalada, amb ascensions al Hyma Potosí de 6.088 metres a Bolívia; al camp base del Everest  a 5.356 metres d'altura i molts cims al voltant dels quatre mil metres, a part de les múltiples escalades al llarg de l'estat espanyol.

 


I el premi honorífic especial a Protecció Civil,  una entitat amb molts anys al servei de tots els vallers, i que col·labora sempre en totes les activitats esportives que organitza la regidoria d'Esports i els diferents clubs locals.

Premis honorífics


La Regidoria d’Esports ha premiat enguany com a premis honorífics a:  Javier Moreno Jimenez, José Luis Corts Fons i Vicent Alemany Camarena (Karate); Carmen Lledó Blasco (Tennis);  Borja Ortega Savall (atletisme); Julia Cremades Escamilla (Kick Boxing): a l'equip femení júnior del CB Tavernes, a l'entrenador de bàsquet Ferran Garcia i a l'Atlètic La Vall (futbol).


I després els nominats pels diversos clubs locals, cas de  C.B. Tavernes,  Atletisme, Centre Excursionista, Rugbi, Pilota, Karate-Do, Petanca, O.I. Tavernes, Halterofília, Colombicultura, Patinatge,  Tir i Arrossegament, Club de Tenís Valldigna, Ciclisme, Kink Boxing, Asociacio de Cavalls la Valldigna, Centre Ocupacional La Valldigna  i BTT.