L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dissabte, 16 de juny del 2018

Dilluns comencen les inscripcions a la piscina municipal per a la temporada d'estiu


La piscina d'estiu acull natació lliure a més de cursos destinats a totes les edats.
 
La piscina d’estiu ja ha obert el servei als banyistes, després de les tasques de manteniment i adequació escaients efectuades per l'Ajuntament. La piscina, com es veu a la fotografia, ha entrat en funcionament amb òptimes condicions per a acollir els veïns de Tavernes, que podran gaudir del servei fins al 7 de setembre.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, de Compromís, davant l'inici de la temporada estival ha ressaltat que el govern municipal “ha invertit en la millora del sistema de filtratge i embornals de la piscina, de manera que complim amb el compromís de millorar any rere any els serveis i les instal·lacions municipals”.

La piscina ofereix tres cursos de natació, dirigits tant a xiquets com a adults, per als nivells d’iniciació, perfeccionament i manteniment. Les inscripcions començaran el dilluns dia 18 de juny en les oficines del poliesportiu. Els cursos tenen una durada de 3 setmanes i un preu de 33 euros. Este preu serà més reduït en cas d’inscriure-hi més d’un fill de la unitat familiar.

L'horari de la piscina serà de matí des de les 11 fins a les 14 hores, i de vesprada, de 15 a 19 hores.

Durant l'estiu també es faran classes d’aiguagim amb un preu de 10,90€, que s’impartiran 3 dies a la setmana, i hi haurà la possibilitat de bany i natació lliure, ja que s’adequarà un carrer de la piscina per a poder nadar sense interferir amb la resta d’usuaris.