L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.369
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 40.464

dimecres, 27 de juny de 2018

Tavernes serà la seu de les finals autonòmiques de raspall individual femení el pròxim diumengeLa Federació Valenciana de Pilota ha concedit a Tavernes el ser seu de les finals autonòmiques de raspall individual femení, finals que se celebraran el diumenge en el trinquet municipal.

Les partides començaran pel matí, a partir de les 9'30 hores, i està previst que acaben sobre les 13 hores, quan tindrà lloc l'acte protocol·lari de les fotos en grups i lliurament de trofeus per les autoritats.


Cal remarcar que entre les 8 finalistes figura la jugadora Júlia Andrada Alberola, del Club de Pilota la Valldigna.  El diumenge passat es va jugar en el trinquet municipal la segona fase aleví femení de raspalls, on Júlia Andrada  va guanyar a totes les rivals i es classificar per a la final autonòmic de la categoria.
 
Aquesta promesa vallera és jugadora d'aleví de segon any i cal recordar que l'any passar ja va jugar les finals autonòmiques, on va quedar tercera,  cosa que demostra la qualitat, preparació i posada a punt en el món de la pilota on cada dia hi ha més participants masculins i femenins.