L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 2 de juny del 2018

RECORDEU: Demà, si l'oratge ho permet, se celebrarà la RunCàncer


La marxa solidària RunCàncer se celebra demà 3 de juny per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. 

Si l'oratge ho permet, demà diumenge diumenge, 3 de juny, se celebra a Tavernes per primera vegada la marxa solidària RunCàncer, amb l'objectiu de recaptar fons destinats íntegrament a finançar projectes d’investigació contra el càncer.

La presentació de les curses del circuit Runcàncer a València, es va celebrar el passat gener en un acte on va assistir l’equip directiu de l’agrupació local de la AECC acompanyats del regidor d’Esports Josep Llàcer.

La marxa de 3 quilòmetres no competitius, té prevista fer l’eixida a les 11 hores des de la Plaça Major. A partir de les 9:30 hores hi haurà disponible una caseta on aconseguir dorsals i samarretes per a participar-hi. El grup valler Vall-tu-kà animarà la jornada amb el ritme d’una batucada, i un monitor i animador dirigirà un escalfament col·lectiu abans de la marxa. 

El recorregut, de 3 quilòmetres, serà urbà, amb eixida i arribada a la Plaça Major, i transcorrerà per la part alta de la ciutat, i passarà, entre altres, pel passeig del País Valencià, carrer La barca, carrer Monestir de la Valldigna, carrer Sant Antoni, i, de nou, Carrer Major i Plaça Major.


El preu del dorsal és de 3 euros, i les samarretes de compra voluntària, 5 euros. El dia de la marxa, en la caseta de la AECC de Tavernes de la Valldigna, es podran adquirir també altres productes de marxandatge en benefici de l’associació.

La cursa, organitzada per la AECC de Tavernes, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i del Club d’Atletisme La Valldigna i el patrocini de Fruites Bollo i del supermercat Charter.