L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 10 de juny del 2018

Avui s'ha celebrat la RunCancer per recaptar fons per a la lluita contra la malaltia


 
Tavernes mostra una vegada més la seua faceta generosa i solidària amb 945 euros de recaptació per  ajudar a la investigació contra el càncer 

Era la primera vegada que Tavernes acollia una RunCancer i un total de 945 euros ha estat la recaptació de la marxa solidària celebrada avui de matí en la qual han participat unes 250 persones. Hi havia més inscrites, però davant l’amenaça de mal oratge algunes no hi ha acudit.


L’acte s’ha celebrat amb molt ambient, amenitzat per la música de batucada del grup valler Vall-tu-kà, i amb molt bona organització i detalls per als participants.


La directiva de l’Agrupació Local de l’AECC, acompanyats pels regidors del govern municipal Noe Alberola, Encar Mifsud, Josep Llácer i Javier Escrihuela, han pujat a l’escenari per donar a conèixer la xifra recaptada rebuda amb aplaudiments.

Havia estat plovent la nit i principi del matí, però finalment l'oratge ha donat una treva i ha permés celebrar la marxa solidària RunCàncer, que com vam explicar en el seu moment té com a objectiu recaptar fons destinats íntegrament a finançar projectes d’investigació contra el càncer.


 

La marxa ha estat de 3 quilòmetres no competitius, amb eixida i tornada a la Plaça Major, per un circuit urbà que anava per la part alta de la ciutat, i passarà, entre altres, pel passeig del País Valencià, carrer La barca, carrer Monestir de la Valldigna, carrer Sant Antoni, i, de nou, Carrer Major i Plaça Major. 


La cursa, organitzada per la AECC de Tavernes ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, Creu Roja, el Club d’Atletisme La Valldigna i el patrocini de Fruites Bollo i del supermercat Charter.