L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de juny del 2018

La representació de "Santa Wifi" tanca la Setmana Cultural de la Gent Gran




Gran interpretació dels nostres majors i una obra que va fer passar molts bons moment als assistents que omplien la Casa de la Cultura 

Les activitats de la Setmana Cultural de Gent Gran es van tancar ahir vesprada, tal com vam anunciar i informar, amb l’estrena de l’obra de teatre " Santa Wifi", un muntatge de teatre amater, interpretat per un grup de gent gran de Tavernes i sota la direcció de Josep Mollà, Àngel Crespo i Jose Tomàs de la Companyia Trencadís.


Tot un gaudi l’espectacle que ha unit un conjunt de disciplines des de l’expressió corporal, memorització de papers, manualitats, confecció de vestuari i decorat.

Una gran tasca aquesta obra teatral, encomanada des de la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noe Alberola, de Compromís, per a la Setmana Cultural i que va començar en el mes d'octubre dins de les activitats destinades a la gent gran.


El projecte ha representat molt de treball, nervis, feina i més feina, coordinada per grans professionals i que ahir ens va fer gaudir, riure i somriure del cap fins als peus. Una congregació de monges arriba a la Valldigna i s’estableix, començant l’activitat de venda de pastissos i dolços Però cal ser moderns, i com internet ho omple tot, decideixen vendre per la xarxa.  I durant la instal·lació del sistema "wifi" es produeixen tot un munt de situacions d’equivocs, còmiques que van fer esclatar la rialla als centenars d’espectadors. La Casa de la Cultura estava plena de goma a gom.


L'equip d'actors, amaters, però a l’altura dels papers i de l’obra, que en cap moment va perdre el ritme interpretatiu. L'obra " Santa Wifi" si ara continua representació en pla amater en altres localitats donarà que parlar.

I damunt, actuació per una bona causa:  en recolzament i ajuda d’ACUDE, a qui va destinada la recaptació.