L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dissabte, 23 de juny del 2018

El Centre de Dia d’Inserció Sociolaboral de menors ha clausurat el curs escolar.Joves vallers reben orientació en el centre per a reprendre els estudis i/o adquirir les ferramentes necessàries per a introduir-se en el món laboral. Durant els curs, els estudiants participen en tallers professionals, reben orientació sociolaboral i reforç escolar.


El centre està pensat per a menors que necessiten reconduir les seues capacitats i necessiten d’un impuls més constant, un treball que duen a cap les Educadores Socials, els mestres de reforç (PAC), i els Tallers Pràctics on aprenen habilitats. A més, se’ls dóna confiança, i se’ls orienta per tal que no deixen els estudis.


Cal indicar que la majoria d’aquests joves aprofiten l’ajuda rebuda i acaben estudiant mòduls de FP bàsica i fins i tot hi ha qui superen les proves d'accés a cicles formatius.