L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 23 de juny del 2018

Tavernes destina 148.000 euros a la segona fase del programa d'inserció sociolaboral "Incorpora't


El govern de Compromís aconsegueix 148.000 de subvenció de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en confirmar la notícia de que Tavernes podrà engegar la segona fase del programa "Incorpora't", ha destacat que “el desenvolupament de programes i iniciatives de cohesió social és una de les prioritats del govern municipal de Compromís".

Jordi Joan ha recordat que "estem dedicant molts esforços per tal d’oferir un horitzó de vida digna als nostres veïns. Les dades del programa d’inserció sociolaboral, així com les dades dels programes de foment local, demostren l’èxit de les iniciatives mampreses pel govern municipal de Compromís".

I és que una vegada més Tavernes està d'enhorabona en haver gestionat i aconseguit una subvenció de vora 148.000 euros per a dur a terme una segona edició del guardonat programa d’inserció sociolaboral "Incorpora’t". Aquest és un projecte dirigit al desenvolupament d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha ressaltat la importància del programa perquè “ha permés la incorporació al mercat laboral de persones que s’havien quedat completament al marge. per tant, és una molt bona noticia poder repetir la iniciativa que tan bons resultats va donar l’any passat, i que esperem repetir en esta edició”.


 El programa d'inserció sociolaboral "Incorpora't" està finançat amb fons europeus, i es du a terme amb la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Cal remarcar que en la passada primera edició es van atendre a més de 400 persones i es va oferir un itinerari personalitzat a 176 d’elles. A més, 8 dels participants milloraren la seua ocupació, i 24 d’ells aconseguiren altres fonts d’ingressos.

L’objectiu del programa és oferir formació, orientació i assessorament per a dotar els col·lectius més vulnerables de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral. Per tal de desenvolupar el programa, el consistori contractarà psicòlegs experts en orientació i inserció laboral, que treballaran de forma coordinada amb els treballadors socials municipals durant sis mesos

La primera edició del programa dut a cap a Tavernes va ser premiat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies al Bon Govern, en la categoria de “Gestió de projectes i fons europeus”, donat els resultats aconseguits a la primera edició, i l’èxit del programa en quant a l’aplicació local, un moment que recull la fotografia superior.