L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dissabte, 2 de juny del 2018

Sobre les 250 persones han participat en la "XXI Volta Cicloturística a la Valldigna"

 
Unes 250 persones han participat en la "XXI Volta Cicloturística a la Valldigna" organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes. Els participants han desafiat el mal temps, vent i en alguns moments la presència de la pluja, que ha deslluït la jornada i que ha obligat a alguns a no finalitzar el recorregut.

La XXI Volta Cicloturística a la Valldigna ha tingut l'eixida a les 10 del matí des la plaça Major, on el regidor d'Esports, Josep Llácer, i la regidora de Turisme, Pilar Ausina, han estat els encarregats de tallar la cinta d'eixida. 


Després s'ha seguit en un trajecte urbà per Tavernes, buscar el camí del Pla en direcció a Simat, amb parada a la Font Gran i portes del monestir, per continuar fins Benifairó i continuar cap a Tavernes, sempre amb la mirada posada en el cel, on s'ha arribat sobre les 13 hores a les portes del Poliesportiu. L'activitat ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de València, Creu Roja, Protecció Civil, Agrupament Escolta Valldigna i les empreses Sala Gandia SL, Murciano, Aguas Lanjaron i Frutas Tono. També els agents de les policies locals de les tres localitats (Tavernes, Benifairó i Simat) han participat, així com els monitors d'activitats extraescolars i escola de jocs de Tavernes. 


En conjunt, i malgrat l'oratge que no ha acompanyat, la volta ha tingut una bona organització, i els participants han pogut gaudir de l’ús de la bicicleta i del recorregut per zones emblemàtiques com el Molí del Pla, Font Gran de Simat, monestir, i les vistes de la vall des de la zona del Pla i l’Ombria.