L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 de juny del 2018

L'Ajuntament millora les voreres i l'accessibilitat del carrer La Granata



Compromís inverteix 210.00 euros en la millora de voreres i accessibilitat de la zona Prado Comarcal-Col·legi Alfàndec. Ara es treballa en el carrer La Granata.

Les obres de millora de l’accessibilitat dels carrers de  la zona del Prado Comarcal-CEIP Alfàndec avancen amb el ritme previst, i ara mateix estan centrades en el carrer La Granata (vore fotografies que hi incloem).


El govern de Compromís està invertint un total de 210.000 euros, de fons propis municipals, i actua en 11 encreuaments de carrers per millorar l’accessibilitat, permetre el pas de persones amb mobilitat reduïda i de persones  que porten carros de compra o carros de bebès. Els passos accessibles es construeixen a cota zero, i s’hi instal·len paviments tàctils i franges visuals.

L’objectiu es facilitar als ciutadans un millor accés als punts de gran concurrència com són el Centre de Salut, la Casa de la Música, el CEIP Alfàndec, la zona de jocs infantils de la Plaça d’Espanya i zones esportives com la piscina d’estiu i Camp de Futbol i el Poliesportiu Municipal.


Aquest projecte va ser elegit com a prioritari pels veïns del districte d’Alfàndec en les reunions participatives que va obrir el govern municipal de Compromís, i que va servir perquè  els vallers i valleres que hi van decidir participar triaren les obres a executar en la ciutat.