L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 de juny del 2018

Dissabte dia 16 comença el XXVIé Torneig "Mariano Carbó" de Futbol Base Cadet


 
El dissabte, 16 de juny,  s’inicia el “XXVIé” Torneig “Mariano Carbo” de Futbol Base Cadet que enfronta en aquesta edició a les formacions del València CF, Vilareal CF, RCD Espanyol i la UE Tavernes com a club amfitrió.


El Torneig de Futbol Base ha adquirint prestigi per tot arreu de la geografía espanyola amb el pas dels anys, i bona prova és que enguany arribem a la vint-i-sisena edició, i una vegada més compta amb la participació dels equips cadets de grans equips espanyols de la 1a Divisió.

 

El torneig va ser impulsat per Mariano Carbó com a manera de fer acréixer entre els joves vallers l’estima i amor en el futbol, a més d’una ferramenta que servirà per educar en valors com la cooperació, esperit d’equip, solidaritat, esforç, constància i ganes de superació personal, sense oblidar l’impuls de la germanor entre els clubs que hi participen.


Un any més compta amb José Ángel Vercher “Monget” com a coordinador del torneig, sense oblidar la col·laboració de l’Ajuntament, Diputació de València, pares i les empreses que el fan possible.

 L’horari dels partits serà:

Dissabte dia 16 


A les 18 hores UE Tavernes – RCD Espanyol

A les 20 hores València CF – Vilareal CF


Diumenge dia 17A les 18 hores partit entre els equips que hagen perdut dissabte

A les 20 hores final del torneig entre els equips guanyadors del dissabte




Llibret oficial del torneig

Un any més, l’edició del torneig compta amb un llibret informatiu on a més de les salutacions de l’alcalde Jordi Joan i del regidor d’Esports, Josep LLácer,  també el saluda del delegat de la Federació Valenciana en la Safor, Eduardo Revert Juan i del president de la UE Tavernes, José Armengol, així com del coordinador del futbol base, Salvador Gil.

La revista compta amb les fotografies dels equips participants i un extens reportatge amb fotografies dels entrenadors i jugadors, així com dels equips de l’entitat vallera. Es recorda també a Nacho Barberà, jugador del cadet B de la UD Alzira, mort sobtadament en un encontre de futbol a Ontinyent.

La publicació es completa amb un reportatge sobre Tavernes amb notes històriques, culturals, d’espais naturals i gastronòmiques de la nostra ciutat.