L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dijous, 7 de juny del 2018

Festival de fi de curs i 10é aniversari de Al-digna BellydanceEl grup de dansa "Al-digna Bellydance" ha preparat, com cada any, el seu festival de fi de curs. Però enguany és un poc més especial que els anteriors, perquè a més celebrem el 10é aniversari de l’associació.

Així que, si us abellix d'acompanyar-nos en aquest dia tan significatiu i màgic per a nosaltres i veure el que hem estat preparant durant tot l’any amb molta il·lusió  i estima, estarem encantades de comptar amb la vostra assistència. 

Us esperem el dissabte, dia 9 de juny, a les 19:30 de la vesprada, a la Casa de la cultura de Tavernes.

Nota del grup