L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 13 de juny del 2018

L'Ajuntament millorarà el trinquet municipal del Camp d'Esports



El govern de Compromís dedicara vora 70.000 euros a obres de manteniment i millora en el trinquet municipal del Camp d'Esports.

Les obres de millora en el trinquet del Camp d’Esports s'executaran amb els 57.000 euros que ha aconseguit de subvenció de la Diputació dins Pla de Trinquets que es desenvoluparà els anys 2018 i 2019 i una part de fons propis municipals.

La Diputació té previst ajudar a un total de 31 trinquets i instal·lacions vinculades al món de la pilota de les comarques valencianes, entre els quals es troba el trinquet municipal de Tavernes.

Aquesta quantitat, segons les bases, suposa el 80% de la inversió dedicada a obres de reparació i millora, amb la qual cosa l’Ajuntament hauria d’invertir sobre els 15.000 euros de fons propis, i la inversió total seria superior als 70.000 euros.  Aquesta quantitat pot dedicar-se a la reparació de goteres, neteja del sostre i fins i tot reparació dels vestidors que usen els jugadors per a canviar-se.

L’ajuda de la Diputació cobreix el 80% del cost d’un projecte que millora les actuals instal·lacions de pilota valenciana a Tavernes. Al costat del nostre, el pla actuarà també en els trinquet de Llocnou d'en Fenollet (la Costera); Godelleta (la Foia de Bunyol); Albuixech (l'Horta Nord); Torrent (l'Horta Sud); la Pobla Llarga; Càrcer i Montserrat (la Ribera Alta), i Otos (la Vall d’Albaida), Pobla de Vallbona i Vilamarxant (el Camp de Túria); Moixent i Canals (la Costera); Tavernes Blanques, Meliana, Rafelbunyol, Museros, Alboraia, Bonrepós i Mirambell (l'Horta Nord); Xelva i Xulilla (els Serrans); Carlet i Algemesí (la Ribera Alta); Favara i Sueca (la Ribera Baixa); Ador, Bellreguard (la Safor); Sinarques (Utiel-Requena); València i Castelló de Rugat i Quatretonda (la Vall d'Albaida).

L’objectiu del Pla de Diputació, que col·labora amb la Conselleria de Cultura i Educació, és dignificar el nostre esport nacional per excel·lència, la pilota valenciana, en considerar que els trinquets, els carrers de la pilota i els frontons han estat els grans oblidats quant al seu manteniment.

La iniciativa en general és molt interessant perquè arreu de la geografia valenciana es nota una falta d'instal·lacions esportives de pilota valenciana, i de les que hi ha, moltes presenten necessitats de manteniment.