L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de juny del 2018

Tavernes millora els serveis de les platges amb noves instal·lacions, més modernes i eficients.


Compromís instal·la noves passarel·les i torres de vigilància noves i amb disseny i materials moderns.

La millora dels serveis i de les instal·lacions que du a cap la regidoria d’Infraestructures Urbanes, dirigida per Noe Alberola, ens està demostrant que no han d’estar renyides amb el disseny modern i l’ús de nous materials a l’hora de millorar-ne la qualitat.


El govern de Compromís treballa per la millora de les nostres platges i ho fa en la vista posada en les novetats que ofereix el sector per millorar la qualitat i el servei que dona als usuaris. 

Bona prova la tenim enguany, amb la instal·lació de noves torres de vigilància per al servei de Salvament i Socorrisme, tres nous punts elevats de vigilància en disseny i construïts en material nous i que ja estan instal·lades en les accessos a la platja per la Plaça de Bolomor, la Plaça de la Safor, i l’accés pel Carrer Pintor Pinazo. Aquestes noves torres conviuran amb les tradicionals de fusta mentre es van substituint.


I enguany també s’ha iniciat la instal·lació de noves passarel·les amb materials que tenen com a base el formigó i que substitueixen les tradicionals de fusta. Així, les noves passarel·les són modulars, amb petites llambordes de formigó que creen un mosaic en la arena amb un xafar més estable que les de fusta.


La regidora Noèlia Alberola ha confirmat en la nota de premsa oficial de l’Ajuntament que ja estan a punt en tots els accessos a les platges els sanitaris per a l’ús públic dels banyistes, entre els quals s’han habilitat dos banys accessibles coincidents amb les platges que ofereixen este servei.


Cal remarcar que també s’han instal·lat nous vestidors a la zona de la Plaça de la Safor, al sud de la línia litoral de Tavernes, unes casetes de fusta protegides on els banyistes poden lliurar-se de les peces mullades al acabar el bany en un espai recollit.

La regidora Noèlia Alberola ha destacat “l’esforç dels equips municipals per tal de desplegar les instal·lacions i habilitar les millores per a rebre els visitats de la temporada estival”. “Hem invertit en millorar algunes instal·lacions i dotar de millor equipament les platges de Tavernes, tot atenent a assegurar i millorar les condicions d’accessibilitat”.