L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 21 de juny del 2018

El govern de Compromís prepara un parc caní a la zona del Molló de la platja


Fa uns dies que han començat les obres d'habilitació del que serà el Parc Caní a la zona del Molló de la platja de la Goleta, un servei que es complementarà amb un altre en la zona de darrere l’església de Santa Maria, al sector 6. 

L'objectiu, tal com ha assenyalat l'alcalde Jordi Joan,  és que les mascotes tinguen espais on divertir-se i córrer al temps que afirmava que "el govern de Compromís atén la demanda de molts veïns de la platja propietaris de mascostes". Els espais actualment en preparació (les imatges són de la zona del Molló) disposaran d'una tanca perimetral i dues portes d'accés de plaques galvanitzades.

Els parcs es financen amb el romanent de tresoreria dels pressupostos del 2017, i suposaran una inversió sobre 25.000 euros.


Recordem que a Tavernes també hi ha un parc caní, molt usat i ben rebut per centenars de propietaris en la zona dels Sequers i és probable que abans que acabe l'any se'n puga condicionar un segon en la zona del Polígon El Pla.