L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de juny del 2018

La Policia local durà a cap controls d'alcoholemia durant una setmana les 24 hores del dia



La Policia Local de Tavernes s’ha adherit durant aquesta setmana a la campanya de control de la taxa d’alcohol i presència de drogues en conductors, organitzada per la Direcció General de Trànsit.

Com és sabut i així ho indiquen les estadístiques, l’alcohol és un factor concurrent i desencadenant en un terç dels accidents mortals, i el seu consum multiplica entre 2 i 15 vegades el risc de patir un accident. 

Conscient d'aquesta realitat la Regidoria de Seguretat Ciutadana ha engegat esta campanya, que tindrà una durada de 7 dies i que s’estén per la ciutat i pel nucli de la platja les 24 hores del dia.

La regidora de Compromís, Bea Ferreres, responsable de l'àrea de Seguretat Ciutadana, ha recordat que “l’alcohol és la principal causa de sinistralitat en carretera, i encara que la taxa estiga dintre dels marges legals permesos, representa un factor de risc al volant”. “Tot granet d’arena que puguem aportar des dels cossos de seguretat locals és essencial per a combatre la problemàtica de la conducció sota els efectes de drogues i alcohol”.

Formació en l’ús de les armes de foc

També dins de les activitats formatives dels agents de la Policia Local vallera cal indicar que aquests darrers dies s'ha reforçat les seues competències amb sessions de formació en pràctiques de tir. 

Els agents que tenen assignada armes de foc reglamentària han dut a terme les activitats anuals formatives de pràctiques de tir. Aquestes pràctiques resulten necessàries perquè els professionals encarregats de la seguretat mantinguen els coneixements necessaris d’ús de les armes de foc i adquirisquen tècniques eficients en l’ús de l’arma.