L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 26 de juny del 2018

Exposició a la Casa de la Cultura dels treballs dels alumnes de les Escoles Municipals d'Arts Plàstiques, Pintura i Ceràmica



La Casa de la Cultura acull una exposició dels treballs dels alumnes de les Escoles Municipals d'Arts Plàstiques, Pintura i Ceràmica de Tavernes.

Vora 70 alumnes-artistes locals són els protagonistes d'una exposició que cal visitar per la notable qualitat i el gran nivell artístic que demostren en totes les obres exposades.

L'exposició es pot visitar fins el pròxim divendres, 29 de juny, en horari de vesprada de 19 a 21 hores. La mostra es troba en la sala habilitada per exposicions de la Casa de la Cultura.

Des d'ací, volem donar l'enhorabona tant a la professora Marga Ferrandis com els alumnes en general.